Termeni si conditii

Obligatiile utilizatorului:

 

  • sa foloseasca site-ul doar in scopuri legale
  • sa respecte dreptul de copyright care se aplica tuturor informatiilor de pe site
  • sa nu violeze securitatea site-ului, in caz contrar putand fi actionat in justitie
  • sa nu faca raspunzatoare si sa nu actioneze in justitie SC BBC AUTO TEAM SRL pentru pretentiile ridicate de terti sau pentru orice pierdere provocata de ignorarea acestor conditii

Garantii:

  • SC BBC AUTO TEAM SRL nu raspunde de link-urile spre alte site-uri
  • SC BBC AUTO TEAM SRL nu garanteaza serviciile si informatiile furnizate de terti

Jurisdictie:

  • Prezentul contract si orice disputa legata de acesta sunt guvernate de legislatia existenta pe teritoriul Romaniei.
  • Prezentele conditii pot fi modificate oricand, fara informarea prealabila a utilizatorului, acestea fiind considerate ca acceptate de catre Utilizator dupa afisarea pe site.
 

 

Utilizarea site-ului

S.C. BBC AUTO TEAM S.R.L. (BBC Auto) își rezervă dreptul de a face modificări și actualizări ai termenilor și condițiilor, precum si ale ofertei, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor. De asemenea, S.C. BBC AUTO TEAM S.R.L. (BBC Auto) își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Implicit BBC AUTO TEAM S.R.L. nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau disponibilitate stoc. Aceste erori nu obligă BBC AUTO TEAM S.R.L. (BBC Auto) la nicio acțiune. Prețurile și disponibilitatea produselor comercializate de către BBC AUTO TEAM pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politica de prețuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor de pe stocul acestora. Confirmarea comenzii ( disponibilitate stoc și preț) este finalizată doar după procesarea acesteia de către reprezentanții vânzări. Continuarea utilizării site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate. Tot conținutul site-ului www.bbcauto.ro este proprietatea S.C. BBC AUTO TEAM S.R.L. si este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul scris al S.C. BBC AUTO TEAM S.R.L. a oricaror elemente regăsite în site, chiar dacă aceste elemente poartă marcaje de protectie, atrage dupa sine consecințele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la dez_autobbc@yahoo.com.

BBC Auto este marcă înregistrată a BBC AUTO TEAM SRL

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul www.bbcauto.ro implica acceptarea termenilor si condițiilor mai jos.

 

 

Prețurile și informațiile despre produse.

 

Prețurile afisate nu includ costurile de livrare.

Prețurile tipărite pe factura fiscală emisă cumpărătorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de către vânzător.

Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.

Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul firmei SC BBC AUTO TEAM SRL cu titlu de exemplu și pot fi diferite față de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

Site-ul www.bbcauto.ro este actualizat la termen de 5-10 zile
VA RUGAM SA NE CONTACTATI PENTRU DISPONIBILITATEA PIESELOR

BBC AUTO TEAM SRL nu garantează și nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea informațiilor și serviciilor de pe acest site.

Prețurile, ofertele, situația stocului, specificațiile și imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

 

 

Returnarea produselor achizitionate online

 

1. Returul: Dreptul de retur se face conform OUG 34/2014 art. 9/1 in termen de 14 zile – conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de retragere, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: „consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere”. Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

1.1 Dreptul de retur in termen de 14 zile calendaristice se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa se prezinte in aceeasi stare in care a fost livrat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

1.2 Cheltuielile de returnare si obtiunea deshidere colet vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului (OUG 34/2014 art.14, punctul 2);

2. Produsele trebuie returnate cu obtiunea deschidere colet, în starea în care au fost primite, în ambalajul original şi însoţite de toate accesoriile şi documentele aferente: factura de achiziție (copie), certificatul de garanție completat de către service-ul autorizat RAR care a constatat defecțiunea, dovada montării piesei într-un service autorizat RAR pe tip, marca și model, nota de constatare emisă de un service autorizat RAR care să descrie detaliat defecțiunea.

2.1 Procedura de returnare a produselor presupune instiintarea vanzatorului de catre comparator prin urmatoarele metode prin e-mail la adresa: dez_autobbc@yahoo.com sau telefon: 0765.279.652.

2.2 Returul va fi refuzat în cazul in care:
(a) piesele nu au fost returnate cu dreptul de deschidere colet specificat curierului in momentul livrari returului;
(b) vanzatorul constata deteriorarea produselor sau in starea de nevandabilitate a acestora;
(c) cheltuielile de returnare si obtiunea deshidere colet nu au fost suportate de catre client;

2.3 Produsele se vor returna prin intermediul serviciului de curierat agreat de noi (FAN COURIER – NEMO CURIER-DPD) pe adresa de mai jos: SC BBC AUTO TEAM SRL – DJ609F, Nr.386, Bucovat (Remetea Mare) – Timis, Romania – Cod Poştal 307352, telefon 0765.279.652, e-mail: dez_autobbc@yahoo.com.

3. Situaţiile de retur sunt detaliate mai jos.
Piesele auto livrate nu pot fi acceptate la retur daca:
(a) Prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
(b) Au lovituri, urme de deteriorare ori sunt incomplete;
(c) Nu mai au inscriptionarile sau sigiliile aplicate de parcul de dezmembrari auto;
(d) Au fost montate intr-un service neautorizat RAR (se va prezenta dovada montarii intr-un service autorizat RAR, dupa caz);
(e) Sunt neinsotite de documentele de achizitie.

4. Costuri speciale pentru renuntarea la cumparare
4.1 Costuri suportate de cumparator:
(a) Cheltuielile de returnare si obtiunea deshidere colet vor fi suportate de catre client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului (OUG 34/2014 art.14, punctul 2);

4.2 Costuri suportate de catre vanzator:
(a) Produs ce nu este conform cu specificatiile din oferta vanzatorului.
(b) Produs ce nu este conform specificatiilor mentionate in comanda cumparatorului
(c) Produs nefunctional (nota de constatare emisă de un service autorizat RAR care să descrie detaliat defecțiunea) in primele 48 de ore de la receptie sau colete ce prezinta deteriorari la receptie (daca defectul de nefunctionare este semnalat in primele 48 de ore de la receptie). Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea cu un alt produs sau pentru rambursarea integrala a contravalorii produsului.

Firma SC BBC AUTO TEAM SRL nu isi asuma cheltuielile de montare a pieselor vandute, garantia acopera maxim contravaloarea piesei si nu acopera transportul sau montajul piesei!

 

 

Modalități de expediție și livrare

 

Livrarea pieselor auto comercializate de către BBC AUTO TEAM SRL, pe teritoriul Romaniei se face prin serviciul de curierat rapid, în max 24-48 h, de la momentul finalizării comenzii. Toate comenzile lansate și finalizate până la ora 16.00 vor fi procesate în ziua respectivă. Comenzile lansate dupa ora 17:00 vor fi procesate a doua zi.

Produsele comandate pe www.bbcauto.ro se pot ridica personal de la sediul firmei sau livra printr-o firma de curierat în toată țara. Produsele se livreaza ambalate corespunzator, în cutii de carton, si folie anti umezeala.