Livrarea produselor

Modalități de plată: ramburs la curier, in unele situatii transfer bancar sau plata cu cardul / cash la ridicarea personala.

 


Important
Daca se intampla sa primiti un colet deteriorat sau daca curierul va cere sa achitati o alta suma decat cea comunicata de noi si inscrisa pe AWB-ul de pe colet va rugam sa ne sesizati inainte sa plece curierul de la dvs. Reclamatiile facute ulterior nu se iau in considerare nici de noi, nici de firma de curierat!

Livrare produselor se face la adresa de livrare. Orice produs comandat va fi sigilat de catre specilistii nostri si va fi ambalat corespunzator pt a ajunge la destinatie in deplina siguranta.

Coletul ajunge la destinatie in 24-48 ore oriunde in Romania. Timpul de livrare se refera la perioada de transport, perioada de procesare a comenzilor este de obicei de o singura zi. Pentru localitatile care nu se afla in reteaua de distributie FAN CURIER / NEMO EXPRESS se calculeaza un cost suplimetar pe km, in functie de distanta pana la cel mai apropiat oras din lista.

Comenzile se iau pana la ora 16 pentru a putea fi prelucrate in aceasi zi.

Termenele de livrare anuntate de catre noi pot sa nu corespunda in fiecare caz. Acestea se pot modifica fara instiintare prealabila, lucru care nu ni se datoreaza noua, ci firmelor de curierat rapid sau posta care pot avea intarzieri peste termenele anuntate din diferite motive. Ne cerem scuze anticipat pentru aceste cazuri clientilor nostri.

Important
Mentionam ca responsabilitatea livrarii revine in totalitate firmei de curierat. Firmele de curierat rapid cu care colaboram sunt FAN CURIER si NEMO EXPRESS. Pentru orice lamuriri sau precizari legate de livrarea produselor dupa ce acestea au fost predate catre firma de curierat, va rugam sa contactati firma de curierat.

Date de contact Fan Curier: 

Tel:021 9336

Email: www.selfawb.ro

Date de contact Nemo Express :

Tel: 021 9392